Jedálny lístok Tlačiť

 

REŠTAURÁCIA VOLANS BYTČA www.volans.sk e-mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. OBJEDNAŤ SI MôŽETE KNEDĽU, RODINNÉ, PRACOVNÉ POSEDENIA A OSLAVY

V REŠTAURÁCII NA č.t. +421 908932013, +421 907849764

 

PONÚKAME PRÁCU ČAŠNÍKOM A SERVÍRKAM, KUCHÁROM.

BRIGÁDNIKOM NA LETNÚ TERASU (sezóna 2024).

 

KONTAKT PRE ZÁUJEMCOV: +421 908 932 013

  

MILÍ HOSTIA,

VITAJTE V REŠTAURÁCII VOLANS

 

REŠTAURÁCIA VOLANS

o t v o r e n á ,

RADI VÁS OBSLÚŽIME   

 

OTVÁRACIE HODINY

OD 10.00 hod.-DO 15.00 hod.a dlhšie,

podľa objednávok hostí 

Streda   s v i a t o k   zatvorené

 

 

OBEDOVÉ MENU

REŠTAURÁCIE VOLANS  tel. 041 5523611

od 06.05.2024 do 10.05.2024 www.volans.sk                

 

06.05.2024 Pondelok - 07.05.2024 Utorok      o t v o r e n é

08.05.2024 Streda   s v i a t o k     z a t v o r e n é

09.05.2024 Štvrtok a 10.05.2024 Piatok otvorené od 10.00 hod. do 15.00 hod.

a objednané podujatia

11.05.2024 Sobota - objednané podujatia

12.05.2024 Nedeľa od 10.00 hod. do 12.00 hod. o t v o r e n é

výdaj objednanej knedle a objednané podujatia

 

OBEDOVÉ MENU REŠTAURÁCIE VOLANS     tel. 041 5523611            

od 06.05.2024 do 10.05.2024 www.volans.sk

Cena za menu 1,2 a 3(polievku a hlavné) 6,00€, iba polievka 1,50€ iba hlavné jedlo 5,00€

Cena za menu 4 (polievka a hlavné jedlo)7,50€, iba polievka 1,50€ iba hlavné jedlo 6,50€

do výpredaja uvarených jedál                                                                              

Naďalej jedlo so sebou: cena menu boxu na hl. jedlo á 0,40€, na polievku á 0,30€  ALERGÉNY

 

PONDELOK 06.05.2024                                      

Polievka 0,33 l Kurací vývar s rezancami 1,3                                                                                                                                                                                                                             menu č. 1

140/200/60 Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, obloha šalát + tatárska omáčka 1,3,7                                                         

menu č. 2                                                          

150/200/50 Kuracie medajlónky so syrovou omáčkou, špenátové halušky, šalát obloha   1,3,7                                                           

menu č. 3                            

250/200 Pivársky guláš, knedľa 1,3,7

menu č. 4

obj.400/Cézar šalát(listovýšalát,kur.prsia,slaninka,krutóny,oliv.olej,oregano,majonéza,parmezán..)1,7

                    

UTOROK 07.05.2024          

Polievka 0,33 l Hŕstková  1                                                                   

menu č. 1

140/200/50 Kurací rezeň v cestíčku, štuchané zemiaky, šalát obloha 1,3,7

menu č. 2

150/200/50 Kuracie medajlónky s pomarančovou omáčkou,½ z.hranolky ½ ryža, obloha šalát 1,7,12                

menu č. 3

380/100 Pikantné bravčové soté v zemiakovej placke, ryža 1,3,7

menu č. 4

obj.400/Cézar šalát(listovýšalát,kur.prsia,slaninka,krutóny,oliv.olej,oregano,majonéza,parmezán..)1,7

obj.150/200/50 Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, tatárska omáčka 7

 

STREDA 08.05.2024           S V I A T O K         z a t v o r e n é                                                                                                              

ŠTVRTOK 09.05.2024

Polievka 0,33 l Karfiolová krémová 1  

menu č. 1

150/200/50Vyprážaný kurací špíz so šampiňónmi a syrom, americké zemiaky, obl. šalát s majonézou 1,3,7

menu č. 2

250/200 Bratislavské bravčové pliecko, knedľa  1,3,7

menu č. 3

450/ Fliačky s hlávkovou kapustou a opraženou cibuľkou  1,3,7                                                     

menu č. 4

obj.400/Cézar šalát(listovýšalát,kur.prsia,slaninka,krutóny,oliv.olej,oregano,majonéza,parmezán..)1,7

obj.150/200/50 Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, tatárska omáčka 7  

  

PIATOK 10.05.2024                                                    

Polievka 0,33 l Zelérová s chlebovými krutónmi 1

menu č. 1

150/200/50 Handlovský bravčový závitok, ½ ryža ½ opekané zemiaky, šalát obloha       1

menu č. 2

230/200/80 Pečené kuracie stehno, dusená kapusta, knedľa 1,3,7                                                     

menu č. 3

350/50 Mäsovo – zeleninové rizoto (bravčové mäso) + strúhaný syr, kyslá uhorka 1,3,7

menu č. 4

obj. 150/200/50 Vyprážaný syr, zemiakové hranolky, tatárska omáčka                             1,3,7                                      

obj. 400/Cézar šalát(listovýšalát,kur.prsia,slaninka,krutóny,oliv.olej,oregano,majonéza,parmezán..)1,7

                                                                                                                                                

ALERGÉNY PRÍTOMNÉ V UVEDENÝCH POKRMOCH: 1-lepok, 3-vajcia, 7-lepok, 12-oxid siričitý

                                                       Uvádzaná je celková hmotnosť jedál.